Ny data

Har inte tid att blogga nu inte, har en laptop och massa filer och bilder att lägga över, hör senare!

.


TV

Nu blir det Greek & Privilieged!

Pictures from yesterday


Yesterday..

.. was verry nice! Vi tjejer började kvällen med att förfesta hos Olivia samtidigt som vi fixade hår, smink osv. Negerdunken spelades i högsta volym vilken vi gillar, "shake that ass for me, shake that as for me". Efter ett par timmar kom banken killarna, efter det blev allt roligare och roligare.
Efter ett par timmar till gick jag till stan för att möta massa kompisar som jag inte sett på länge!
Orkar inte skriva så mycket mer om kvällen mer än att jag tog följe med mig bror Daniel hem, tack för att du finns ängel! ♥

Bilder kommer snart!

Tattos is hot!

Jag kom på en sak förut. Jag vill ha en pojkvän med massa tatueringar på armarna osv, så jäkla sexigt! Det är ju häller inte fel om han ser ut som Dregen eller Justin i The hills!

, rauwr!

 

i made a desision time to get over you


i love my life


Hörnan

Tjabba. Nu håller jag på att göra mig i årdning inför en kväll på hörnan med Sara, Olivia, Louise och Peter, Nice!
See yah!

When love takes over...

i gotta feelin..


Hej där i regnet! Nu har jag kommit hem till Åmål . På vägen hem så mötte jag David på rio, vi hämtade ut våra biljätter till WINNERBÄCK (!) och tog en promenad. Sedan kom Tobbe, Jimmie och Robin och hämtade mig i regnet, körde hemmigoch nu ska jag snart äta taccopaj.
Ha en fortsatt bra fredagseftermidag/kväll!


Jag och David på avslutningsmiddagen!

Film mys och bus!

Ikväll har jag varit med dem jag saknat mest, Alice och Jacob. Jag fick hjärtklapp när jag såg J, shiet va lång han blivit och vilken röst han fått, kände är för att han nyss fyllt femton vem vet? Vi "kollade" på showgirls och busade, A busade extra mycket. Jag tycker om den tjejen! Det får snart göras om tokisar.

Är dålig på att uppdatera nu, men jag har fullt upp med skolan. Jag trivs jättebra på JB nu när jag fått mera kompisar, och ska kanske byta till paralell media klassen ''bergatrollet" eftersom jag skulle nog trivas mer med det folket!

i morgon så ska jag köpa ny kamera, hämta ut Winnerbäck biljetterna, tar hem den  nya skoldatan och träffa kompisar!
 

Camp Arnäs filmer!


När jag Danier och Filip badade så tar vi tokiga som vanligt. När Oskar filmar
Daniel i början så ramlar jag i bakrunden, i vattnet helt oplanerat och sjukt kul!


Daniel den knäppisen ville göra en videoblogg, tyvärr kan man inte se hela.


haha deras dialekt är rolig slutar alltid meningar med ett mörkt E

Camp Arnäs!

Håll i hatten för nu kommer bilderna från våran hajk på Camp Arnäs!


Bild ett: Stugorna som vi sov i. Bild två: Amanda och Emelie. Bild tre: Daniel, någon och Filip


Bild ett:
Amanda, Emelie och Amanda Bild två: Jag Bild tre: Oskar, Martin och någon
Bild fyra: vi spelar bränboll, mitt lag blev utbrända tre gånger, bra gjort tycker jag!


Bild ett
: Amanda & Amanda i stugan Bild två: Filip, Daniel och Emelie Bild tre: Rickard och
Robert Bild fyra: Amanda Larsdotter




Bild ett och två:
Jag och Larsdotter kände på vattnet och jag fick chansen att fjanta runt lite.
Bild tre: Amanda och Emelie Bild fyra: Emelie och jag visar våran bästa sida!


Bild ett
: Larsdotter Bild två: Axel Robert och Rickard Bild tre: Amanda, Sabina, Amanda och
någon Bild fyra: Amanda Larsdotter


Bild ett och två
: tjejerna i stugan! Bild tre: Bytingen, våran mentor och gympalärare
Bild fyra: Rickart och Robert


Bild ett:
Sofie Bild två: Robert, Rickard och Axel Bild tre: Amanda

Sedan gick jag och killarna och badade



Filip, Daniel och Jag



Bild ett: Daniel, knäppis Bild två: Jag & D Bild tre: Jag, Daniel och Jennifer fick en kul idé:
SÄCKHOPPNING I SPÖREGNET! Det var sjukt kul. Jennifer och jag på bilden

På natten skulle vi ge oss ut i skogen och bli skrämda, jag sket nästan på mig!

Bild ett:
Yomark, Daniiel och Filip Bild två: Rickard och Sabina Bild tre: Lina Elin och Marie
Bild fyra: Filip, jag, Sorie och media folket


Bild två och tre:
SKRÄCKFILMSDAGS! Bild fyra: Bild från köket där vi spenderade hela natten
och morgonen, för oss som dygnade

Whraahh! Jag längtar till skolan i morgon!


Home sweet home

Nu är jag änteligen hemma från en kul och händelserik övernatting med klassen, bilder kommer!

Pictures from saturday


Toppen kväll med killarna!

God kväll på er, och speciellt till er nya läsare, min statistik har ökat med 50% vilket jag tycker är svinkul!

I morse försov jag mig så att jag missade mitt tåg, men tur så gick det en buss så att jag kom i tid till skolan. Idag så påbörjade vi vårat foto/redigerings projekt om drömmar, och jag tror att min grupps arbete kommer att bli kanon. Jag hamnade i en toppen grupp vilket är kul! Vi fick även våra datorer idag, dom var snyggare är väntat! Sedan efter lunch så rullade tiden på med redigering och fotografering!
När vi slutat hade jag exakt tio minuter på mig att ta mig från JB till tågstationen, jag hann i sista sekund.Good job Em! På hemvägen pratade jag med Andrea och Sandra och timman kändes som tio minuter...

Hemma i Åmål så väntade min plast pappa Torbjörn på mig och vi åkte till ica och handlade lite mått och gott till i morgondagen (vilket jag kommer till sen). Åkte hem käkade och sedan snabbt iväg igen!

Jag mötte Svenhage, Svensson och Martin på XO där vi satt och njutade av höstsolen som var härligare än någonsin! Efter lite snack så fortsatte vi mot kungsberget. Utsikten var wonderbar. Killarna frågade om jag ville med på Winnerbäck i november och vem tackar nej till det? Inta jag iallafall, så nu har jag något att suckta efter i 2,5 månader frammåt!
Efter kungsberget var det dags för Svenhage att åka hem till sjövik och då gick vi andra till The 50´s för en kvälls kaffe, man kan inte göra något annat än att älska det stället! Efter ca. en timmas fika gick alla hem till var och en, då jag packade inför morgondagens äventyr!

Min klass (bytingen) och paralell klassen bergatrollet ska på hajk i forshaga vilket jag ser fram emot! Först var jag skeptisk om jag verkeligen ville men nu är det mer självklart eftersom man börjar lära känna mera folk i klassen och så vidare...

Nu har jag inte tid för att blogga längre eftersom jag ska på date med min underbara säng! God natt och sov gott dudes!

Good Rocking Night!


Update

Tjabba, nu har jag varit borta ett tag men på är en update på G!

På fredagen åkte jag till skolan vid sju-tiden. Vi skulle arbeta med en fotouppgift som gick ut på att vi skulle hitta vissa utvalda platser i karlstad och ta kort i vissa vinklar och så vidare. I min grupp var det Amanda, Amanda, Axel, Sara, Rickard och någon mer som vi inte visste va hon hette. Vi fick roliga och bra kort som vi var nöjda med.
När vi kom tillbaka till JB så skulle vi redovisa korten. Vissa grupper hade roliga och bra bilder, vissa inte. Efter skolan så mötte jag Hanna och Frida på tågstationen och åkte tillsammans med dom hem.

Efter skolan åkte jag som sagt till hästholmen med Antonia, vilket var jätte kul! Så fort vi kom i båten så satte vi oss i fram hytten och kollade Tv och käkade chips. Vi somnade när vi kom fram, det var skönt eftersom vi båda var utslitna efter skolan.
Vi käkade grillat vilker var himmelskt gott, med tanke på mango såsen som Marie hade gjort! När vi käkat klart så tog vi med oss alla saker vi packat med oss och stack till stugan, stannade dock inte länge utan gick tillbaka till båten för att kolla på tv igen.
Efter ett par timmar så gick vi till stugan, hämtade filt, ljus och godis för att vi skulle ta med oss det ut till bergen vid udden. Jag var skit skrajj eftersom jag trodde att nägon skulle mörda mig. Det var även fullt av stjärnor på himelen den natten!
Tillbaka i stugan så fick jag ett skrattanfall som aldrig förr för att jag skallade A som sedan somnade  mycket snabbt. Eftersom jag var så pigg så kunde jag inte sova. Sedan börjar det ringa på min och antonias mobiler exakt samtidigt  och det var killarna, jag väcker A och hom börjar tjata om vad hon hade drömt tills hon vackar upp mer och fattar att det faktiskt ringer. Killarna var på smögen och hade det trevligt, vi blev lit avensjuka kan jag lova! Efter en ca. en halvtimma så somnade vi igen.

jag och antonia

Vi vaknade vid ett-tiden på lördags förmiddagen av att pappa bankade på börren och skrek att det var mat med sin gälla morgonröst. Så det var bara att gå upp för mig och Antonia, dock gjorde det inte så mycket eftersom vi ville hem så snabbat som möjligt! Vi var hemma runt fyra och åkte hem till var och en.
Senare på kvällen så bestämde jag, Antonia och Alexandra att vi skulle ut och käka på hörnan med Antonias kompisar från Ed, så då gjorde jag mig i årdning, mötte upp Alexandra och sedan fortsätta mot hörnan.
Jag käkade texmextallrik vilket inte var helt fel! Tjejerna från Ed var också jätte trevliga och roliga!

När vi var klara på hörnan så gick vi först till Erica och sedan till XO för att träffa Yxan. Träffade även söta Hanna där, vilket alltid är lika kul! Efter småmrat på XO så gick vi till Alexandra, käkade cheescake och myste på hennes balkong med Sara och Johanna innan vi gick till Erica där vi träffade kul folk.
Jimmie och Rob följde mig hem där en bäbis väntade på mig. Och det  var så min lördag såg ut!

Så vad har jag gjort idag då? Vi vaknade vid ett tiden, eller iallafall jag. Mötte upp Alexandra och Antonia på ica, köpte hårfärg till Alli. Sedan käkade vi pizza, lick hem till Alli och kollade på favorit såporna.


jag antonia och alexandra på blousfestivalen

Och nu är jag aldeles för trött för att blogga! Ska försöka komma med bilder så for tsom möjligt!

Min första dag på gymnasiet...

... var sämre än jag trodde. Jag hade höga förväntningar men dom sjönk så fort jag såg min klass och skolan. Tänkte: Get me out of here! Lärarna var jätte  trevliga och unga, vilket var positivt. Tror inte jag kan göra något annat än att poängsätta min första skoldag:
Klass"kompisar": 4/10
Lärare: 9/10
Skolans utseende: 5/10
Mat/matsal: 0/10
Skolans läge: 6/10
Det är allt jag kan säga om JB än så länge..

Efter jag slutat mötte jag Andrea på stan. Vi kikade i butiker och köpte med mackor från subway, we like. Jag köpte även en väska,björnborg-laptopfodral och en ny skinnjacka idag, dock inte den jackan som planerat utan en snyggare, mycket snyggare. jag kom även på vad jag ska bli när jag blir äldre förut, nämligen: ....radiopratare!

I mogon är det sista skoldagen för denna veckan. Jag och Antonia Moonlight drar till hästholmen för camping, haha.

Noice


Denna låten passar mig perfekt! Direkt från pappas tid!

JB

Nu drar jag iväg till min första dag på Gymnasiet. Önska mig lycka till!
just det.. Jag ska köpa skinnjackan senare, Yes!

Zlatan spelar nu för Barca,det suger hårt, dom förtjänar bättre!

Dagens

Gjort: Varit med fida, promenad med 'lillasyster Johanna
Bästa: Mamma
Sämsta: Kan inte sova
Mat: tre mackoroch lite köttbullar & makaroner
Dricka: Smoothie, vatten och mjölk
Vill ha: Ny skinnjacka och skolväska
Vill inte ha: förkylning, hostar något fruktansvärt.
Sötaste: Min 'lillasyster' Johanna
Förvåning: Shiiet jag börjar gymnasiet i morgon!

Fridulinus


just nu är jag med min fina kusin Frida. Vi ska nog bara ha en slappis dag!
bild från idag

Gina tricot, H&M, Modekungen.se


i'm in heaven! Detta vill jag ha på mig i helgen!

Lillebror


Karlstad alone?

Nu fick jag precis reda på att min vän Malin kanske ska byta från media till handel i åmål. Eftersom jag vet att M läser min blogg så ska jag försöka få henne att ändra sig.
Malin om jag ska börja på John Bauer själv så kommer jag säkert bli efterbliven eftersom jag inte känner någon och jag blir nog mobbad för att vara bonde. Kommer säkert få sova i ett eget rum när vi ska på "lära känna - läger" och sitta ensam vid lunchborden. Okej nu överdriver jag nog a little bit men Malin snälla börja på JB!
Malin och jag, första gången vi skulle till Karlstad och shoppa ensamna!

Rauuwr


hittade min favorit på omslaget av Café. Årets bäst klädde man.

fika och film

idag mötte jag upp Sara, Antonia och Alexandra på stan för att ta en fika på the 50's,  jag käkade en räkmacka. Efter ca. en halvtimmas prat så gick vi hem till Sara för att kolla film. De va någon skräckfilm som var helt okej, docka bara jag som  skrek, hehe. Efter det gick jag hem till pappa och städade rummer,och edan vidare till mamma. Ska snart kolla på "17 again", mycket bra film!

Kids


God natt!


i love my big sister

Soffpotatis..

.. är vad ni kan kalla mig idag. Jag och Erica vaknade klockan tio och jag åkte hem vid elva-tiden. Idag har jag bara legat i soffan efter en tuff men kul helg. Sov i ett par timmar och nu kollar jag på Paris Hilton´s my new BFF och efter det väntar The Rachel Zoe project, Greek och Privilieged. Har inte bara suttit hemma på hela sommaren och känner att nu är det dags.
Ska nog bli tidigt i säng med.
 

åh vad jag älskar att vara seriös

Igår..

... träffade jag Erica efter jag var med Elin.
Vi gick till issen och träffade en kompis innan vi fortsatte till erica och sov!

snygg erica

Nu..

..drar jag snart till fru johannesson,
 
ska nog se tjejerna ikväll med!
Hörs.

KRÄFTSKIVA


igår hade jag kräftskiva. Började med att jag, Malin, Elin och Hanna gjorde i årdning allt hos mig och sedan kom Nisse så då käkade vi. Efter en stund kom bengtsfors-folket, dvs. Hampus, Adam, Henke, Patrik och Carl, trevliga killar det där, bäst på fest kan jag lova! Vi festade lite till innan Tobbe, Jimmie och Löffe kom,nice!
Sedan var det efter fest hos Nisse!
Kan inte såga så mycket mer än att vi hade trevligt. Vissa stunder var mindre bra men det tar jag inte här!
Tack alla som var med igår för en bra kväll! 

H&M

beställde lite kläder m.m för ett par dagar sedan.
Skönt att få lite nya basics i höst garderoben!


ikväll nalkas det kräftskiva


Kräftskiva hos mig ikväll med dessa tjejer (utom marre till höger)
hoppas på det bästa kan jag lova! Inte käkat kräftor än i år.

♥ you knock me down

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

Sometimes love comes around
And it knocks you down

SPONTANIOUS..

.. är vad min dag har varit. Vaknade vid tre, fikade med Yxan på XO och efter det kom min och fyra andra familjer för att det  var BBQ på XO, mumma! Efter det gick jag och Y hem till henne för att passa hennes lillasyster.
På hemvägen mötte jag Alice, stod och pratade med henne och sedan på Johanna och Kristin också, nice.  Vi pratade nästan i två timmar, gisa om vi hade mycket att prata om?!? Jag gillar er skarpt tjejer.
Och nu är jag hemma och funderar på att ta något att äta, är vrålhungrig.

KRISTINBERG 2007-2009

Förut slog en tanke mig i bakhuvudet. Jag saknar redan kristineberg, har bara varit en "icke-kristinebergare" i ca. sju veckor och hur ska då det gå i framtiden. Tror det beror på att jag inte kommer gå i samma klass som Lisa och Caroline, det kommer jag sakna mycket. Alla svenska lektioner som spenderades i grupprummen i epsilon skrattandes och tillsagda av Cajsa.

Så vad var det för speciellt med våran klass? Osammanhållningen? Draman? Nej, våran klass var inte så speciell, inte i klass med 7-9a. Shieet vilken klass, jag tyckte om den klassen, det gjorde/gör alla. Nog pratat om A.
Íbland hatade jag våran klass,ibland älskade jag den, men för det mästa så tyckte jag att det var helt okej. Drömmer i sexan var att komma i E, och det gjorde jag men till besvikelse utan mina tjejer, dom kom i G.
Jag kommer ihåg när man skulle träffa sin klass, jag var såklart med Lisa och Evelina. Jag trodde att kim var mattias och tvärtom, undrade vad alla var förfilurer. Jag började fundera på om Lisa Si och Caroline var tvillingar, ja något i den stilen iallafall... Goa tider det där!

 


honey and the moon

Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
now
I wish that I could follow through
I know that your love is true
and deep
as the sea
but right now
everything you want is wrong,
and right now
all your dreams are waking up,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives.

Date med Yxan

Ge mig sommar igen

Tjabba. Idag ska jag fika med Yxan, det blir nog nice! Och så tycker jag att resten av tjejerna ska komma hem från GBG nu. Så vad händer i helgen? Inte tusan vet jag?

CANON

Funderar på att köpa en canon eos 400d. Vad tycker ni?

BACK IN ACTION PALS!

Hmm, en del att göras här kanske? Vänta bara tills det är klart!


RSS 2.0