Fredrika och Sara nitton år


Trysil 2011

Åkte till trysil med Daniel och Carl


Morrn!


Torsdag morgon, sol och en kopp kaffe är en ganska nice start på dagen! Har varit ganska off här med det är  inget som gör att världen går under. Kommer kanske dyka upp lite bilder från Trysil, på mitt nyfödda brorsbarn Lion osv framöver!

sommar snooz



love

Är hemma hos storasyster Bella. Vi har blivit fastrar till en liten kille! Åh så mysigt

put your arms around me

Jag är slut, trött och utmattad. Jag har skrivit uppsats i masor, Lixom sådär så att det känns som om man förtfarande knappar på datorn när man släpar sig till köker för att kråla sig upp för bänken och kirra ett glas vatten. Typ så känns det. Sön sänkte mitt humör idag.
Men jag träffade Alexandra en sväng vilket fick mig på bättre humör. Tecknat har jag också, ska börja måla tavan jag håller på med i mmorgon i skolan..

filofiserar för mkt..

För övrigt lyssnar jag på Goo Goo Dolls och drömmer mig bort till sommaren och solen och havet och alla sena sommarnätter då man är halvfull och påväg hem efter en lyckad kväll. Gå barfota på en brännande asvalt. Bära på longboarden man nyss åkt på över sanden för att hoppa i plurret. Simma under vattner. Låta solen sköta torkandet av kroppen och lyssna på bra musik med mina bästa vänner. Öppna den första ölen tidigt den första morgonen av blousfestivalen. Tända en cigg och känna gräset mellan tårna. Ringa ett fövirrat samtal i naten. vakna upp av solen som tränger sig genom persiennerna på morgonen. Se dig vakna och le, med solen i ögonen, höra det fula skrattet du har på morgonen och sedan inte gå ur sängen för ens dagen därpå.
Tänk att dra på Winnerbäcks bästa plattor hemma hos David i sjövik, sola och snacka killsnack med Dave, Oskar, Martin och Svensson. Inga bekymmer och fina bruna skinn. Vänta tills solen går ner och åka till ica, köpa riktigt nice kött och grilla det med tjejerna. Bara sitta uppe hela natten och prata om hur underbart livet är.


Våren är här, men för att stanna?

Jag är på bra humör, ni vet sådär som man blir när det är fint väder. Jag, Lisa och Olivia har försökt att sitta ute så fort vi fått rast idag i skolan. Varmt är det också, sådär så att man inte behöver frysa i skinnjackan. Åh, vad glad jag blir när allt folk runt omkring mig med är glada och spralliga!
Fick ett par mobilbilder som kanske dyker upp senare!

Lisa, pannkakor och psykologi!

Idag var jag med min vän Lisa. Vi har sovit, pluggat och stekt pannkakor. Inte så mycket mer än det har hänt.

sportlovspaus

Men hallå där! Jag har inte uppdaterat så mycket som jag brukar, men vem bryr sig? Har ju haft sportlov då jag Allie och Antonio målat om i min och pappas nya lägenhet, blev såhimlans fint!
Alltså jag har inte så mycket mer att skriva om föruton att Freddie blonderade mitt hår förut, blev as bra!


RSS 2.0