Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Nu har jag den perfekta boken att läsa till svenskan!


nom nom nom


Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Helgen var inte riktigt som förväntat.. Jag fick jobba lördag kväll, vilket inte var det man hoppas på men man måste ju ställa upp för resten av truppen så att säga. Efter jag jobbat mötte jag upp mina prinsar Herou och Stake. Stake förljde med mig hem eftersom jag var tvungen att fräscha upp mig efter jobbet. 
Väl påväg ner mot stan igen så mötte vi lille Herou som vi mist tidigare på vägen. Vi parkerade oss på XO där stämningen var awesome! Placet stängde klockan ett, så där var det dags att bege sig in i den fysande augusti-natten. En bortglömd timme senare mötte vi upp allt HC folk och köpte oss nattkäk. 
Kvällen slutade med tre trötta jäklar sovandes gott i soffan! 

Min söndag spenderade jag med Emma, Sara och Olivia. Vi hyrde en usel fransk film som vi mest pratade igenom. Mys! 
 


du berättade att du saknade mig inatt, det gör jag med..

-


SPOTIFYREKLAM

Spotify är ett företag som startades av några svenska snubbar typ 2006 och används av ca. sevriges halva unga befolkning skulle jag tippa på, om inte fler, alltså var och varrannan person.

När jag sitter och lyssnar på exempelvis Winnerbäck vill inte jag höra någon ful reklam eller på hur någon jävel tipsar folk om Åmåls praktiska gymnasium. Och då hör jag er skrika; "men skaffa premium då din jävel!". Nej jag tänker inte betala hundra kronor i månaden för att kunna få bort all reklam, lixom varför ska man inte bara få kunna spola fram eller trycka på "next song" för att slippa den? Och det jag vill komma till är att man tillslut inte orkar lyssna på Spotify på grund av reklamen.. Man kankse orkar lyssna på dem ett par gånger med tillslut får man nog..

BORT MED REKLAMEN!


det är kallt, regn och höst nu


Jag är inte kalasbra på att uppdatera här just nu. Men det finns inte lika mycket att skriva om igentligen, jag går i skolan och när man inte gör det så jobbar flitiga Emma.
Min nya babe är min longboard, vilket inte mina föräldrar förstår sig på. "En leksak är vad det är", ja för en sjuttonåring som mig. Whaa vad kul det är! Dock kanske inte träningsvärken i aset dagen efter...

Ikväll är det fredag och jag är LEDIG!!! Så jag ska till The Corner med SofiaKJ och förmodligen vidare till Yxan!


Svar

Elin om grön:
vilket program har du gjort filmen i? :)

Sv. Picasa :)


grön


KOM IHÅG MIG


Bilder från blousfestivalen 2010 (olivias)


And the hair turns back to normal

Idag har Emma Wayne Svensson kapat mitt och Sarah Woods hår. Vi blev jätte nöjda! Tack tack tack :)
Hos Olle bjöds det på kaffe och glass, mumms.


Förlåt mig..

..Lars för att jag inte jag är och lyssnar på dig i Karlstad ikväll, även inte jsg hade världens bästa chanser till att se dig. Jag och Frida hade åkt om inte hon skulle ha boxningsmartch i morgon, så hon måste tränat. Oscar Udd hade tydligen sett Lasse i Grebbestad (hur kan man få nog?) och Distian ska kolla på HOFFMAESTRO i Götlaborg, dit jag också vill.
Men.
Ikväll ska jag trotsa min Lars Mattias W- depprision, huvudvärken och mitt halsont och jobba. Det kan bli kul det med.


Fotat av mig


some acoustic songs that i love and listen to this morning

Joseph Vincent Replay Cover


Metro Station-Kelsey Acoustic Version


Paramore - Brick by Boring Brick Acoustic


Lars Winnerbäck - När sommaren kommer


HOFFMAESTRO & Chraa- Highway man, live

Grattis på 19årsdagen Emma Wayne!

.


Roligaste tjejen i världen!


En kompis sa till mig att vi var lika, i sättet. Nej så sjukt rolig är jag värkligen inte. Men jag tror att vi skulle ha jävligt kul tillsammans


måste man bli vuxen?

Jag har funderat på min framtid de senaste dagarna. Vad kommer att hända med mig och vad kommer inte att hända att mig. Men jag har ett gäng önskedrömmar som förhoppningsvis någon gång kommer att slå in.

Mitt framtida önskeyrke är att prata i radio, alltså någon slags radiostation som folk faktiskt lyssnar på. Tänk er att bara sitta och snacka under dagarna och då man inte gör det, läsa och ta reda på saker inom median och vad som händer just då, saker som gör en allt mer allmänbildad och kunnig. Få höra personers historier och disskutera allt från politik till curling.

Min drömbostad är en tvåa på Lidingö, högt i tak och en rätt så gammal byggnad. Fint vitt kök men ett runt bord och udda stolar i olika former. Massa fina burkar och fina blommor. En fin ljuskrona i taket och rostfria stålvitvaror.
Sovrummet ska bestå av beiga väggar och en rund säng och en sänghimmel. Vita möbler och vita garniner. Mitt sängbord ska vara en samling av ELLE tidningar, som en stapel.
Vardagsrummet ska ha en vit soffa, fint träbord och andra snygga saker.

Mitt barn ska heta Melker och får inte komma för ens jag är 30. Han ska ha brunt lockigt hår och vara gyllenbrun året om. Spela innebandy och fotboll och vara extremt bortskämd.

Jag ska resa runt jorden.

Vilka drömmar jag har. Vissa kommer nog inte stämma så bra med min framtid men några önskningar kanske kommer att slå in... Vem vet?

.. jag behöver dig mer än jag vill ha dig. Och jag vill ha dig för gamla tiders skull, du betyder ju inte allt

.

och vi satt på gräset som växte i takt med himelen


När jag höll på att drunkna tänkte jag på dig, du sa att du ville dö. Du grät bakom dörren och jag låg under sängen, jag hörde dig..


toploader

We get it almost every night when that moon is big and bright. Is's a supernatural delight, everybodys dancing in the moonlight

Nu är sommarlovet slut. Känns pissdåligt och jag har inte gjort något speciellt under min lediga tid, varför? Ingen aning.. Men får se det hela positivt. Tiden går snabbare mot 18..


kräftis 14 augusti



HM-is-awesome.com

Soon you'll be mine



(Ska ta bort den fula fake pälsen på kragen!)


aj..

Igår jobbade jag, hade personalmöte och åkte longboard med Oscar!

Nu mår jag sjukt illa och fick sluta jobba tidigare för det vägrar ge sig.  Nu måste jag vila upp mig inför morgondagen..


Min helg

Nu var den sista helgen på sommarlovet över, tyvärr.

I fredags så jobbade jag kväll, vilket var mycket lugnt. Efter jobbet tog jag följe med Bumbi hem till Hedlund för efterfest. Det var sjukt chill och trevligt!

Lördagen började med jobb och vid sextiden snabbt dra hem och göra sig i ordning.
Erik kom och hämtade upp mig eftersom vi skulle på kräftskiva i Bjäkebolmanion! När de andra brudarna och killarna anlänt satte kräftkalaset igång. En stinkande men rolig middag och en oseriös kubbturnering senare drog alla artonåringar in till stan för att dra till HC, som vanligt. Vi som blev kvar var jag, Tim, Henning,Carl, Simon och John. Carl fick som vanligt en skruvad idé och den skulle fullföljas. Att ro från Bjäkebol till Sandön, sex personer i en gummibåt. Och de gjorde vi, fast motorn funkade iof i en minut typ.. När vi var framme gick vi en lång tur till Harhalsen och blev uppätna av mygg och nattflugor. Vi tröttnade ganska snabbt och drog oss tillbaka vilket resulterade i halvt sjölvmord (snubbling på rötter) och extrem trötthet.. Ljuset i tunneln blev när motorn gick igång på hemvägen och mysteriet blev måsön (?) som total försvann?!

Efterfest höll hos Hampus och Jens!

Bilder kommer!


=

Gårdagen var rätt crazy, jag uppdaterar efter jobbet..om jag orkar

Min vackra bästa vän och kusin Frida


Frida sov här inatt. Vi kollade på den underbara filmen Valentines Day och skrattade alldeles för mycket.

det öser ner

jag vet inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska ta vägen i det är vädret.. Men ikväll ska jag jobba vilket förmodligen kommer bli lugnt på grund är vädret..


lika som blåa bär










lockar


Varför har jag så tjockt hår?!


jag och fredrika på emmas studentmottagning


fotboll


Så sjukt snygg!

Nu drar jag på derby med brudarna!

+


Upp och jobb-jobba i morgon!

Närbilder och andra favoriter


Oredigerad.. Elin i Turkiet


Min underbara pappa!


Cute ginger till lillasyster


Min vackra farmor Gerd


Snygg Sara


Emil i Turkiet


dusch nästa!

Nu ska jag dra in i duschen innan Yxan kommer, vi ska till ica och sedan möta Sara, Olle och Marcus!


JAG VILL HA SOL..


Vädret är fult, jag är trött och jag ska jobba ikväll. Adios


om du går ut i solen och sätter dig en stund för att natten blev så virrig, för att känslorna gick runt

I torsdags var jagförst med Frida då vi kollade fotboll och käkade Thaimat!

På kvällen var jag, Sara, Louise och Erik hemma hos Yxanför att förfesta lite. Senare drog vi till XO och när dem andra skulle vidare till HC drog jag hem till Lisa... Kvällens slut blev efterfest med John, Alexander, Erik och Sara.
Thaimat!

 
Jag Sara & Yxan

 I fredags så jobbade jag och KJ lunch vilket var kul som vanligt!

När vi slutat åkte vi hem till vardera för att fracha upp oss ferter jobbet. Hon kom sedan hem till mig för att vina och snacka innan vi drog till hörnan. Där gick alcoholfria drinkar bra för mig medans KJ drack allt från Zlatopranen till Rosa Pantern.. Vill tolvsnåred begav vi oss från the corner mot Hedlund! Vad som hände efter set blev bara demon så de förblir ett kul minne, moahaha!

KJ disskuterar sin nya Iphone 4 med Rashuwar

 
Jessica gjorde goa drinkar till oss!

Igår, lördag så käkade jag lunch med Pappa och Tobbe.

På kvällen så åkte jag hem till Sara där hon, Olle, Fredrika, Emma och Johanna ägde rum. Det blev förfest innan dom drog till HC.. När dem var där blev jag, Hanna och Alexandra bjudna på en varsin cider av snälla Karl. Vid tvåtiden tog jag och Jimmie följe hem!

 

 


+

Det var en mycket bra kväll igår..

Bilder kommer..


TVÅ VECKOR KVAR PÅ SOMMAROVET

 I förrgår hade jag besök av min vän Oscar Kallin. Vi har inte setts sen min Stockholmstripp för fyra veckor sedan. Det är inte så himlans länge ändå. Men det var ett kul återséende må jag såga. Vi kollade på tv och snackade. Oscar är en mycket bra kille.

Igår, onsdag så mötte jag upp KJ vid the corner. Vi käkade, myste och snackade endel. Muy bien!
Mot kvällingen träffade jag Oscar,
Totto, Emma och Caroline och babblade runt, åkte lite longboard och hade det bra.

 Snart kommer Frida hit innan vi ska dra ner till XO och mysa!


Frida av mig

 


PÄRLOR


Det här är min vän Lisa. Hon är fin och jag var med henne i Fredags..

Jag har inte så mycket för mig nu för tiden, det känns som om hösten är här utanför och knackar på dörrjäveln..
Men i lördags så jobbade jag och KJ, efter det var vi hos mig en stund. Igår så myste jag och brudarna hemma hos Ms Wayne typ.


RSS 2.0