Änteligen helg!

Gårdagen var mycker lugn.Jag var i först i skolan och efter det så gick jag hem och tog en tupplur på soffan eftersom jag var så himlans trött! När pappa och Tobias hade kommit hem från bengtsfors så åkde vi till statoil för att hyra film. Jag valde "brudens beste man", pappa valde "varg" med peter stormare och till sist så valde Tobias "familien robinson". När vi kom hen så kollade vi igenom folmerna och Tobias gick och lade sig... Vid 01:30 kom min kusin Jimmie, hans tjej och någon annan och hälsade på. Då gick jag inte på mitt rum och kollade på "hancock" som jag hade laddat ner, den jag mycket bra tycker jag! Jag sommnade vid 03:30. Idag har jag bara slöat och så. Ska ringa malin snart. I morgon fyller bla. min mamma år så jag får köpa en pesent till henne också. Ska till eds-marknaden i morgon. Just nu sitter jag bara och bloggar sammtidigt som jag lyssnar på Veronica Maggios ny skiva, ett bra tips att köpa! Nu ska jag unna mig en god sandwich som jag har gjort aldeles själv!


hej

Hej. jag har inte bloggat på ett tag nu, men allt har varit i princip som vanligt. I hälgen var jag på dantävling, gick sådär. i singel kom jag 6a av 50, och i par så åkte vi ut direkt men det var ju vårförsta star-tävling! Min gammel mormog har tyvärr  gått bort. Det är begravning i morgon, och jag hatar begravningar men jag går på den ändå.  Jag ska ha på mig en vit-svart klänning men ett sidenband. i natt så sov jag hos sara för att jag skulle kolla på karlbergsgymnasiet. jag kollade på barn- och fritids programmet och handel. det var jätte tråkigt, fast det var kul och kolla när "cheap act" (min kusins band) spelade, för då fick jag se sötnos! ska sova nu... 


Tävling

Idag ska jag och Marre tävla första gången i STAR (disco dans), jag börjar bli nervös! Anyway, det är i lidköping så vi ska åka bil dit som tar ca. 2h och 30 min. önska oss lyckatill!


Söndag

God kväll! Dagen började med att jag åkte till ed, dår jag köpte lite grejjor... När jag kom hem så kollade jag först på innebandy  och efter det hockey. Senare efter hockeyn var jag ute och gick med louise och sara. efter en stund gick vi till ågren och daniel och kollede på tv och jag provade ågrens moppe (jag trodde att jag skulle dö!). Söndagen har varit mycket lyckad SmileLaughing
 

.

Har nyss kommit hem från Elin. Vi har cyklat runt lite efter det så blev det hem till elin och kolla på film (brudens bäste man). Tack för en bra kväll Elin och Andrea!


RSS 2.0