Fotografi A: Sara Skog


En bit ur min sommar del fyra

Mina vackra vänenr tog studenten i år. Så himlans glad för deras skull!


Fredrikas student på Burgården i Göteborg


Antonias student på Utsikten i Ed


Sara tog studenten på Karlberg i Åmål


Kimmy tog studenten på Karlberg i Åmål


Olivia tog studenten på Karlberg i Åmål


Louise tog studenten på Karlberg i Åmål


Alexandra tog studenten på Karlberg i Åmål
















honey, if you stai i'll be forgiven


en bit ur min sommar del tre

Jag åkte till min favorit plats med min favoritperson


älskling

you are the one, the one that lies close to me. Whispers "Hello, I've missed you quite terribly." I fell in love, in love with you suddenly. Now there's no place else I could be but here in your arms

Måndagen den 30 augusti 2011

Idag var jag i skolan, efter der trallade och och Wood för att ta en fika och möta Yxan @ XO.


Åmålshälja

VI hade avskedsfest för Ann i fredags som flytat till Nyköping.


I lördags firade vi åmålshälgen i regnet

en fin början på en förhoppningsvis fin höst

Ni vet när höstgrenen ger sig an och sommaren finns på andra sidan av tröskeln blir man ofta deprimerad, speciellt när skolan börjar. Man följer med i mängden som i autopilot, i tankar om sommaren som blåste och- (som Thomas Ledin skuller säga) regnat bort. Men jag är faktiskt inte den där höst-deppiga Emma som brukar smyga sig fram utan en rätt lyckligt human being som är himlans nöjd med dagens tillvaro (förutom att min bästa vän är tre till fyra timmars flygresa bort). Vad är det som händer? Har jag äntligen hittat tillbaka till mig själv?

Iallafall, här kommer lite höstbilder.

Dr. Martens <3


Bildlektion


Sommarbilder från mobilen


Klassfesten..

..var grym! Dock var inte alla med men gänket som var närvarande körde till hundra. Vi satt och killade vid Örnäs innan vi gick hem till Jamal och tillstist till XO. Där spelade Shotgun Crackers, så jävla grymma. Om ni inte hört dem så kan ni söka på exempelvis spotify men det är dubbelt så bra i vetkligheten! För övrigt så vill jag tacka alla som var med och gjorde min kväll förgylld!


Kristoffer


Shotgun crackers

You belong with me

Första dagen är avklarad på mitt sista läsår på gymnasiet. Men vad hände? Vi samlades först i aulan för höra de två rektorerna ordbajsa, vilket alltid tar för lång tid. Efter det samlades vår klass i et klassrum och efter det var det UF föreläsning.. Lika dystert och oinspererande det..


En midsommarnattsdröm

Det finns många saker jag gillar,  några utav dessa många saker är lojalitet, bra humor, tulla i nytvättat pojkhår och min gode vän ledighet. Ledighet har jag haft en rätt lång tid nu och det kallas sommarlov. Min sista helg på sommarlovet är kommen. Fuck...


Min sista sommarlovshelg..

.. och det spöregnar

Ingen blondin = ingen pepsi

Ikväll har jag varit på XO med Sara, Ali och Marcus. Tog ett par öl och mest chillade..efteråt skulle jag och Ali, rättare sagt Ali skulle köpa pizza på Ceylan. Jag fick en pizza gratis då mm kära vän bad om en free pepsi då det inte gick för sig. Rätt komiskt dock.. På vägen hem mötte jag Hanna och Miriam. Vi följde Miriam hem och det hela slutade med att hannibanni crasha på min soffa, eller?

Torsdagsglass


I förmidags åt jag och Liss glass på XO, mys!

En bit ur min sommar del två

Vi fick som vanligt besök från San Jose, CA. Denna gången hängde Jason med så umgicks med honom i fyra veckor. En tid jag uppskattade väldigt mycket!


Bilderna är från hästholmen


En bit ur min sommar del ett.

Jag och mina bästa vänner besökte i början av sommaren ett obeskrivligt roligt ställe som heter Alanya. Vi tattuerade oss, skakade rumpa på de roligaste klubbarna och barerna, var med om turkiskt bad, skrattade åt Saras Raki, lärde känna ett gäng grymma karlstadskillar, badade topless i en pool mitt i natten och massor av annat kul!


Fredrika och Isabel


Isabel och Sara


Olivia, lägg märke till snyggingen där bak.



Jag och Olivia


Jack och Ville


Nöjd Emma


Olivia, Isabel och Antonia


Djungel Jack


Isabel


RSS 2.0