träning & prov

Hej där! Nu har jag nyss kommit hem från träningen och sitter och äter fil. Jag tränar nästan varenda dag förutom lördagar. Måndag har jag step medel och styrka medyoga boll på MCD, tisdagar disco topaz i danslokalen med Alex, onsdag spinning på morgonen innan skolan på MCD och Lyrical Jazz i danslokalen med Alex, torsdag spinning på MCD, fredag spinning på MCD och söndag har jag inte valt pass än men det blir väll det vanliga spinning eller något...
Därför att jag tränar så mycket är för att bygga mer muskler och få bättre kondition för att det ska gå bättre på tävlingarna nu när jag och Marre är i star!
I morgon så är det nationellt prov i svenska och vi ska skriva en uppsats på tre timmar och vi får ha godis och dricka med oss men eftersom inte jag äter godis så ska jag ta med mig en liten Pepsi och så ska jag köpa frukt tror jag. Får hoppas att det går bra för mig och allaandra nior som gör provet kl. 08:30!
Förut så åkte jag hem till snälla Anneli som ska sy min nya singeldrakt och så tog vi måttt och så började vi på mönstret och jag tror det kommer bli bra (lägger ut en bild på den när den är klar så småning om).
Men men tiden går och jag ska göra mig i årding för läggdags, har en lång dagg framför mig i morgon! Puss och god natt.

RSS 2.0