Update

Tjabba, nu har jag varit borta ett tag men på är en update på G!

På fredagen åkte jag till skolan vid sju-tiden. Vi skulle arbeta med en fotouppgift som gick ut på att vi skulle hitta vissa utvalda platser i karlstad och ta kort i vissa vinklar och så vidare. I min grupp var det Amanda, Amanda, Axel, Sara, Rickard och någon mer som vi inte visste va hon hette. Vi fick roliga och bra kort som vi var nöjda med.
När vi kom tillbaka till JB så skulle vi redovisa korten. Vissa grupper hade roliga och bra bilder, vissa inte. Efter skolan så mötte jag Hanna och Frida på tågstationen och åkte tillsammans med dom hem.

Efter skolan åkte jag som sagt till hästholmen med Antonia, vilket var jätte kul! Så fort vi kom i båten så satte vi oss i fram hytten och kollade Tv och käkade chips. Vi somnade när vi kom fram, det var skönt eftersom vi båda var utslitna efter skolan.
Vi käkade grillat vilker var himmelskt gott, med tanke på mango såsen som Marie hade gjort! När vi käkat klart så tog vi med oss alla saker vi packat med oss och stack till stugan, stannade dock inte länge utan gick tillbaka till båten för att kolla på tv igen.
Efter ett par timmar så gick vi till stugan, hämtade filt, ljus och godis för att vi skulle ta med oss det ut till bergen vid udden. Jag var skit skrajj eftersom jag trodde att nägon skulle mörda mig. Det var även fullt av stjärnor på himelen den natten!
Tillbaka i stugan så fick jag ett skrattanfall som aldrig förr för att jag skallade A som sedan somnade  mycket snabbt. Eftersom jag var så pigg så kunde jag inte sova. Sedan börjar det ringa på min och antonias mobiler exakt samtidigt  och det var killarna, jag väcker A och hom börjar tjata om vad hon hade drömt tills hon vackar upp mer och fattar att det faktiskt ringer. Killarna var på smögen och hade det trevligt, vi blev lit avensjuka kan jag lova! Efter en ca. en halvtimma så somnade vi igen.

jag och antonia

Vi vaknade vid ett-tiden på lördags förmiddagen av att pappa bankade på börren och skrek att det var mat med sin gälla morgonröst. Så det var bara att gå upp för mig och Antonia, dock gjorde det inte så mycket eftersom vi ville hem så snabbat som möjligt! Vi var hemma runt fyra och åkte hem till var och en.
Senare på kvällen så bestämde jag, Antonia och Alexandra att vi skulle ut och käka på hörnan med Antonias kompisar från Ed, så då gjorde jag mig i årdning, mötte upp Alexandra och sedan fortsätta mot hörnan.
Jag käkade texmextallrik vilket inte var helt fel! Tjejerna från Ed var också jätte trevliga och roliga!

När vi var klara på hörnan så gick vi först till Erica och sedan till XO för att träffa Yxan. Träffade även söta Hanna där, vilket alltid är lika kul! Efter småmrat på XO så gick vi till Alexandra, käkade cheescake och myste på hennes balkong med Sara och Johanna innan vi gick till Erica där vi träffade kul folk.
Jimmie och Rob följde mig hem där en bäbis väntade på mig. Och det  var så min lördag såg ut!

Så vad har jag gjort idag då? Vi vaknade vid ett tiden, eller iallafall jag. Mötte upp Alexandra och Antonia på ica, köpte hårfärg till Alli. Sedan käkade vi pizza, lick hem till Alli och kollade på favorit såporna.


jag antonia och alexandra på blousfestivalen

Och nu är jag aldeles för trött för att blogga! Ska försöka komma med bilder så for tsom möjligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0